Alumnes de l'escola Oms i de Prat coneixen el projecte Manresa 2022 per al seu treball de síntesi

Estudiants de segon d'ESO de l'escola Oms i de Prat dediquen una part del seu treball de síntesi a Manresa 2022. Avui han fet una visita a l'Espai 1522 i altres equipaments i han estat rebuts pel regidor de Turisme, Joan Calmet.

imagen

Els alumnes de 2n d'ESO de l'Oms i de Prat estan elaborant el seu treball de síntesi, que consisteix a fer un joc de "Trivial" sobre al ciutat. Un dels aspectes que treballen és Manresa  i Sant Ignasi de Loiola. Per aquest motiu, s'han interessat pel projecte Manresa 2022. Aquest matí, han fet una visita a l'Espai 1522, a la plaça Fius i Palà, per conèixer de primera mà i tenir informació sobre el projecte.

 

Durnat la visita, han pogut conèixer els detalls el projecte, que commemora els 500 aniversari de l'estada de sant Ignasi a Manrsa, i també l'Espai 1522. També han fet una petita ruta fins a la capella de Sant Ignasi Malalt i han pogut recopilar material sobre la temàtica. Ha estat una sessió molt participativa, a la qual també ha participat el regidor de Turisme, Joan Calmet.

Documents relacionats

  • imagen