Demà al matí se celebra la 4a edició de la cursa d'obstacles per parelles Manresa Express

La cursa d’obstacles per parelles, inspirat en el concurs televisiu Pekín Express,  s’inicia a les 10 del matí a la plaça Europa. En total hi participaran 16 parelles que hauran de superar proves d’enginy, equilibri, concentració i memòria per descobrir la meta final. 


imagen

La cursa d’obstacles Manresa Expréss celebrarà demà al matí la seva 4a edició amb la participació de 16 parelles que s’han inscrit per aconseguir la victòria en una prova que s’inspira en el popular concurs televisiu Pekin Express. Una de les característiques principals de la cursa és que les parelles no coneixen el recorregut i hauran de superar una sèrie de proves d’enginy, equilibri, concentració, memòria per descobrir la meta final.
 

La concentració dels participants està prevista a les 9.30 h a la plaça Europa i a partir d’aquí els participants hauran d’anar superant proves a diferents espais de la ciutat, desconeguts pels participants i que hauran d’anar descobrint a mesura que superin les proves plantejades.
 

Hi haurà tres premis per les tres primeres parelles i consisteixen en 100 euros en material esportiu del CIM; 80 euros en material esportiu del CIM; i 60 euros en material esportiu del CIM.


Aquesta activitat està organitzada pel Casal de joves la Kampana amb la col·laboració del CAE i està inclosa dins les activitats d’estiu per a joves que promou l’Ajuntament de Manresa.

 

 

Documents relacionats

  • imagen