Cantata per a cor i orquestra a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Artés, demà al Kursaal

“El món és prou gran” compta amb música de David Martell i textos de Carles Suero i Lluís Forcada i s’emmarca en els actes del Dia Internacional de les Persones Refugiades. Es faran dues sessions, a les 18 i a les 20 hores.

imagen

Demà, dijous 22 de juny, els alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Artés interpretaran la cantata “El món és prou gran” per a cor i orquestra, amb música de David Martell i textos de Carles Suero i Lluís Forcada.

 

L’actuació es durà a terme al teatre Kursaal en dues sessions, a les 18 i a les 20 hores i els beneficis es destinaran a Intermón Oxfam.

 

Es tracta d’un dels actes que s’han organitzat a la capital del Bages per celebrar el Dia Internacional de les Persones Refugiades que sota el nom de “Repetim la Història” palesa el paral·lelisme de fets històrics recents com els conflictes armats de Sirià, la crisi a l’Orient Mitjà, el desplaçament de refugiats, la incapacitat de donar resposta humanitària, etc. amb el propi exili de la guerra civil espanyola i les reaccions en ple segle XXI.

 

Documents relacionats

  • imagen