A causa del mal temps s'ajornen les activitats programades per avui dins de la Setmana Europea de l'Energia

Les activitats, que consisteixen en un inflable i un taller de cuina solar adreçades al públic infantil, es faran igualment el proper dilluns dia 30 de juny al mateix lloc i hora: a la Plaça de Sant Domènec de les 17.30h fins a les 19.30h.

Per raons meteorològiques els actes que estaven programats per avui dins del marc de la Setmana Europea de l'Energia es posposen fins el proper dilluns, dia 30 de juny.

Les activitats, gratuïtes i adreçades als infants, consisteixen en uns inflables i un taller de cuina solar, on s’elaboraran muffins d’espelta, i es duran a terme simultàniament a la Plaça Sant Domènec de les 17.30h fins a les 19.30h.

L’objectiu de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que enguany se celebra durant la última setmana de juny a tot Catalunya, és proposar un programa d’actes per tal que els ciutadans prenguin consciència de la utilització de l’energia sostenible.

Especialment a Catalunya és indispensable impulsar l'estalvi energètic, augmentar l'eficiència i fer créixer les energies renovables. Per aconseguir-ho cal un canvi de consciència en la població.

La celebració de la Setmana Europea de l&r squo;Energia Sostenible vol palesar com el model energètic dels països desenvolupats està provocant greus problemes ambientals com el canvi climàtic, contaminació de l'aire, risc nuclear, esgotament de recursos, etc. mentre una gran part de la població mundial no té accés a l'energia mínima per satisfer les necessitats bàsiques.

Amb aquest programa d’actes es vol posar en dansa els motius i donar a conèixer les característiques d’aquest model energètic molt més respectuós amb el medi ambient i més just a nivell social.