L'Escola d'Estiu del Voluntariat ofereix dos cursos a Manresa

Els interessats en iniciar-se en el voluntariat cultural tenen fins aquest divendres, 27 de juny, com a data límit per inscriure’s al curs que es farà durant el mes de juliol. El segon curs, que es durà a terme el mes de setembre, versarà sobre les noves fonts de finançament de les entitats.

imagen

L’Ajuntament de Manresa i el CAE han fet possible que enguany la capital del Bages sigui una de les seus de l’Escola d’Estiu del Voluntariat que organitza el Departament de Benestar i família de la Generalitat de Catalunya.

A Manresa, concretament, s’han programat dos cursos que s’impartiran al CAE. El primer, que porta per títol “Iniciació al voluntariat en l’àmbit cultural”, té com a data límit d’inscripció aquest divendres, 27 de juny, i va dirigit a totes les persones interessades en fer de voluntaris culturals.

Aquesta acció formativa, que vol fomentar la participació dels ciutadans en les entitats culturals, donarà a conèixer els sectors de la cultura així com les diverses tipologies d'entitats que programen a Manresa. A més, s’explicarà l’organització mínima que comporta un petit esdeveniment cultural i es visitarà alguna d'aquestes organitzacions.

El curs es farà el divendres 4 de juliol de 18.00h a 21.00h i l’endemà dissabte dia 5, de 9.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h.

Durant el mes de setembre es farà el segon curs titulat “Noves fonts de finançament de les entitats”, que farà èmfasi especial en les fórmules de micromecenatge amb l’objectiu de donar eines als dirigents associatius per trobar noves fonts de finançament. La data límit d’inscripció per a participar-hi és el 23 de juliol.

L’acció es farà el divendres dia 19 de 18.00h a 21.00h i el dissabte dia 20 de 9.00h a 14.00h i de 16.00 a 20.00h.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer presencialment al CAE (Plaça del Milcentenari, s/n) o bé a l’adreça cae@cae.cat, i al telèfon: 938725789. Per més informació es pot consul tar la web del CAE (www.cae.cat). Veure: http://www.cae.cat/upload/documents/el-cae-eev-manresa.pdf.

Documents relacionats

  • imagen