El Manrusiònica i una caminada nocturna donen el tret de sortida a la Setmana Jove de Manresa

Manresa s’omplirà d’activitats per als joves des d’aquest divendres i fins el 5 de juliol. Tancaran les activitats la final del torneig de vòlei platja i la botifarrada popular a la plaça Major com cada any.

imagen

Aquest divendres, 27 de juny, Manresa dóna el tret de sortida a la Setmana Jove de Manresa amb la caminada nocturna al Collbaix i el Manrusiònica, el festival social de música electrònica de la Catalunya Central.

Les activitats esportives, artístiques i d’oci són pensades, organitzades, i planificades pels i les joves, sota la coordinació de Manresa Jove, dins la regidoria de Joventut, i es fan amb l’objectiu d’enriquir les opcions de lleure existents a Manresa per als joves d'entre 14 i 35 anys.

 La caminada sortirà del Congost a les 7 del vespre i la quarta edició del festival començarà divendres a mitja nit a la sala Stroika amb artistes com Maadraassoo i Cardopusher.

La música electrònica seguirà sonant el dissabte 28 a les 12 del migdia al Parc de la Seu on es farà un vermut electrònic i el Manrusiònica Xics, fins a les 5 de la tarda. A partir d’aquesta hora el festival electrònic es dividirà en dos escenaris: a l’escenari Jägermeister de la plaça de la Reforma hi actuaran Robert Lamart, Modek o MSND, de les 7 del vespre a les 2 de la matinada i al Sielu, tancaran el festival artistes de renom internacional com Loo&Placido o Angel Molina a partir de les 12 de la nit.

El 29 de juny, a les 10 del matí, tindrà lloc la cursa a contrarellotge per parelles que hauran de superar diferents proves per Manresa i voltants.

Un altre dels plats forts de la setmana és el consolidat torneig de vòlei platja, que es farà del 30 de juny al 5 de juliol, a la plaça Major. La competició consta de dues categories: els equips vermells estaran formats per membres que no juguen normalment a vòlei mentre que els dels equips blaus practiquen aquest esport de forma habitual.

Com a novetat, aquest any hi haurà una sessió de cinema  a la fresca el dissabte dia 4 de juliol al Parc de la Seu. La pel·lícula, que va ser escollida per votació popular a través del  Facebook de Manresa Jove entre cinc propostes, es projectarà a les 10 del vespre.

Pel que fa a cursets i tallers, de l’1 al 4 de juliol hi ha programat el campus de vòlei platja a la plaça Major on s’ensenyarà l’esport a joves de 10 a 16 anys. Del 30 de juny al 4 de juliol els joves poden convertir-se en artistes audiovisuals creant una mini sèrie en el Camp de treball televisiu, o bé poden aprendre hip hop amb l’intensiu que organitza el Casal de Joves La Kampana.

La final del torneig de vòlei Platja i la botifarrada popular posaran el punt i final a la Setmana Jove el dissabte 5 de juliol a la plaça Major.

Es pot Consultar tot el programa d'activitats a la pàgina de la Setmana Jove.

Per a més informació edreçar-se a l’Oficina Jove del Bages, a l’Espai Joan Amades (C/ Sant Blai s/n), Tel. 93 877 13 60, o bé a manresajove@ajmanresa.cat, al twitter @ManresaJove i a www.manresajove.cat i www.manresa.cat

Documents relacionats

  • imagen