L'Ajuntament de Manresa obre dilluns el termini per demanar subvencions de Cultura i Esports

Fins al 31 de juliol  es podran sol·licitar ajuts per a projectes i activitats de recerca i difusió culturals, així com de promoció de l’esport mitjançant accions formatives, competitives i de lleure. 

imagen

Aquest proper dilluns, 3 de juliol, l'Ajuntament de Manresa obre el termini per demanar subvencions en l’àmbit de la Cultura i els Esports. Els interessats poden presentar les seves sol·licituds fins al dia 31 de juliol.


La línia d’ajuts en l’apartat de Cultura abasta projectes i activitats de difusió de les arts escèniques i musicals, les arts plàstiques i visuals, la cultura popular i festiva, i la difusió i recerca patrimonial o altres projectes de difusió cultural. En el programa d’Esports l’objectiu és impulsar la pràctica esportiva en els àmbits de la competició, la formació i el lleure.

 

Els detalls de la normativa i la documentació que estableix les condicions per sol·licitar les subvencions es poden consultar en aquest enllaç del web municipal.

 

La presentació de sol·licituds es pot fer telemàticament; o bé de forma presencial a l’Oficina d'Atenció al ciutadà (OAC) -Pl. Major, 1- de dilluns a dijous de 8,30h a 17 h i els divendres de 8,30 a 14 h; o també a les diferents Oficines de Registre municipal d'entrada: de dilluns a divendres de 8,30 a 13,30 h

 

Documents relacionats

  • imagen