Dimarts s'inaugura l'exposició col·lectiva de pintures “Hem pintat la Gispert”

L’exposició, que es podrà visitar fins al 14 de juliol al Cercle Artístic de Manresa, està formada per una vintena d’aquarel·les d’artistes que van pintar la plaça Gispert durant les Festes de Primavera.


imagen

Dimarts vinent 4 de juliol a les 20.30 h. tindrà lloc al Cercle Artístic de Manresa (carrer Barreres,1) la inauguració de l’exposició Hem pintat la Gispert, una mostra col·lectiva formada per una vintena d’aquarel·les inspirades en la plaça Gispert de Manresa, pintada des de diferents angles, estils i visions d’aquest espai emblemàtic del Centre Històric de Manresa. L’exposició es podrà visitar fins al 14 de juliol, de dilluns a dissabte de 18 a 20.30 h.

 

Les obres va ser realitzades per pintors i alumnes vinculats al Cercle Artístic durant la celebració de les Festes de Primavera, una nova proposta impulsada pels comerciants i veïns units en la Plataforma Dinamitzadora de la Gispert que ha organitzat una vintena d’activitats culturals i d’esbarjo amb l’objectiu de donar vida i millorar l’atractivitat d’aquest entorn. La programació ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i de diferents entitats de la ciutat.

 

 

Documents relacionats

  • imagen