L’Oficina de Turisme exposa els Nans de Manresa per dinamitzar l’equipament de cara a la Festa Major

Durant l’Aixada l’Oficina de Turisme ja va fer una exposició de vestuari i parament medieval. Ara, amb la voluntat de dinamitzar l’espai, es posa en valor la imatgeria de la ciutat.


imagen

L’Oficina de Turisme de Manresa té a partir d’avui uns protagonistes molt especials que estaran exposats a l’aparador d’entrada de l’equipament municipal. Es tracta dels Nans de Manresa, les populars figures que formen part de la imatgeria de Manresa. La seva presència respon a la voluntat de dinamitzar, servir de reclam i aprofitar aquest aparador d’entrada  – a tocar al carrer Sobrerroca – en funció dels actes i esdeveniments de la ciutat.

 

Durant la darrera Fira de l’Aixada, l’Oficina de Turisme va instal·lar una exposició de vestuari i parament medieval. En aquesta ocasió, de cara a la festa major, s’ha decidit posar en valor la imatgeria de Manresa exposant els Nans, creats el 1989 per Manel Casserras, i que conjuntament amb gegantons, pubilla i hereu, gegant, geganta, lleó i àliga són figures imprescindibles durant la celebració de la festa manresana i sempre de la mà de l’entitat Geganters de Manresa.

 

 

Documents relacionats

  • imagen