Declaracions de la tercera tinent d’alcalde i regidora delegada d’Acció Social i Cooperació, Àngels Santolaria, en relació a l’agressió de tres joves a Manresa

En relació amb els fets ocorreguts el dia 25 de juny al vespre al Passeig de Pere III de Manresa, la regidora Àngels Santolaria manifesta que:

 

-L’Ajuntament de Manresa lamenta profundament els fets produïts, en ple centre de la ciutat, i expressa la més enèrgica repulsa per aquest i qualsevol acte de violència. Igualment, vol expressar la solidaritat amb les persones agredides, especialment el jove que es troba ingressat i la seva família, i desitja la seva recuperació.

 

-Des de l’Ajuntament ens hem posat en contacte amb els responsables de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) per obtenir tota la informació. Serem presents a la reunió convocada pel dia 11 de juliol del Comitè de Seguiment del centre de Menors L’Estrep, a Sant Salvador de Guardiola, titularitat de la Generalitat, per analitzar la situació amb la voluntat de trobar solucions i evitar qualsevol altre episodi d’aquesta naturalesa.

 

-Els Mossos d’Esquadra, a qui correspon dur a terme la investigació, està fent la seva feina per aclarir totes les circumstàncies dels fets. L’Ajuntament de Manresa està en contacte amb aquest i tots els cossos de seguretat i amb les institucions amb competències en la tutela dels menors per aclarir els fets i garantir la seguretat ciutadana.