L’Ajuntament inicia dilluns els treballs de substitució de peces malmeses del paviment a l’entrada de la plaça Major

Els treballs s’allargaran fins al 4 d’agost. Durant l’actuació es tallarà el carrer de Sobrerroca a l’alçada del passatge dels Amics de forma que els vehicles tipus turismes i furgonetes petites podran accedir a la plaça Major pel carrer del Cap del Rec, que s’invertirà de sentit.

 

imagen

La Secció de Manteniment d ela Via Pública de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que a partir del proper dilluns 17 de juliol comencen els treballs de millora del paviment de peces prefabricades de l’entrada de la plaça Major pel carrer de Sobrerroca. L’actuació preveu la substitució de peces trencades o soltes dins una superfície de 100 m2 i la realitzarà la mateixa brigada municipal.

 

Per aquest motiu es tallarà el carrer de Sobrerroca a l’alçada del passatge dels Amics de forma que els vehicles tipus turismes i furgonetes petites podran accedir a la plaça Major pel carrer del Cap del Rec, que s’invertirà de sentit.

 

Els contenidors soterrats de la plaça Major quedaran sense servei i es col·locaran altres de superfície provisionals al carrer del Cap de Rec. També quedaran sense servei les dues places d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda existents.

 

És previst que es reobri el trànsit el dia 4 d’agost aproximadament.

 

Documents relacionats

  • imagen