La Generalitat repararà la setmana vinent les deficiències del paviment al tram malmès de la carretera C-37z

A partir de dilluns es farà l’actuació que havia estat reclamada per l’Ajuntament de Manresa a causa del perill de suposava per al trànsit en aquest tram situat entre el barri de MIralpeix i el carrer de Martí i Pol.

imagen

La Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre de la Generalitat de Catalunya ha informat que el proper dilluns començaran els treballs d’arranjament i millora del paviment per resoldre les deficiències a la carretera C-37 z, entre els punts quilomètrics 94,620 i el 95,920, al tram situat entre el barri de Miralpeix i el carrer Martí i Pol. D’aquesta manera es dóna resposta a la petició de la regidoria d’Urbanisme, Paisatge i Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa en la qual es demanava “mesures urgents de reasfaltat” per posar fre a les diferents incidències que afectaven a la seguretat dels conductors.

L’actuació es farà els propers dilluns 30 de juny, dimarts 1 i dimecres 2 de juliol en horari de vespre – nit (de 19h a 6h). Amb motiu d’aquests treballs es regularà el trànsit en pas alternatiu i es podran realitzar talls de trànsit puntuals pel moviment de maquinària i es tallarà al trànsit de vehicles el carrer Martí i Pol entre la Ctra. C-37z i el carrer Dibuixant Vilanova. Els vehicles podran utilitzar el carrer Joan Vilanova tant per accedir a ctra. Cardona com a carrer Martí i Pol.

El servei MANRESA BUS es veurà afectat enla Línia 3 Mion, a partir de les 19h desviarà el seu recorregut a Ctra. Cardona per continuar pels carrers Dibuixant Joan Vilanova i Martí Pol on recuperarà el recorregut habitual. Quedarà anul·lada la parada El Congost i s’habilitarà la parada Dibuixant Joan Vilanova, cantonada Martí i Pol.  

El treballs de senyalització horitzontal s’han previst per als propers dijous i divendres, 3 i 4 de juliol, en horari diürn. Durant els treballs de pintura no es preveuen afectacions de mobilitat.

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen
  • imagen