S’esgoten les inscripcions per a la caminada nocturna de Montserrat a Manresa que es farà dissabte

Ja s’ha arribat al límit de les 35 places previstes. Es tracta d’un itinerari guiat de 23,6 quilòmetres amb un desnivell de 479 metres +/ 992 metres, que ressegueix l’últim tram del camí ignasià.


imagen

La caminada nocturna guiada per l’últim tram del Camí Ignasià entre Montserrat i Manresa, que es celebrarà aquest dissabte, 29 de juliol,  ja ha esgotat la inscripció de les 35 places previstes.

 

Aquesta caminada s’emmarca dins els actes del projecte Manresa 2022 i de les Festes de Sant Ignasi, i enguany celebra la seva 4ª edició. La caminada recorre un itinerari guiat de 23,6 quilòmetres amb un desnivell de 479 metres+/992 metres que permet la descoberta d’un paisatge natural i d’una història que va marcar la vida d’un personatge universal: Sant Ignasi de Loiola.

 

Un guia especialitzat explicarà als participants el paisatge i principals punts d'interès de l'itinerari. A la part final del recorregut es podrà gaudir d'un tast de vins a l'Oller del Mas amb DO Pla de Bages.

 

Les persones interessades en aquest itinerari en alguna altre ocasció es poden adreçar a l’Oficina de Turisme de Manresa per conèixer possibles alternatives i activitats vinculades al Camí Ignasià.  

 

 

Documents relacionats

  • imagen