L'alcalde de Manresa participa en l'acte Votem! que aplega 1.500 persones a la plaça de la Reforma

L’acte festiu i reivindicatiu es va celebrar ahir al migdia i durant el qual es va fer una crida per defensar el dret a votar el 9 de novembre

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va participar ahir en l’acte Votem! organitzat pel Pacte del Bages pel Dret a Decidir i que va aplegar, segons l’organització, unes 1.500 persones en un acte molt festiu en el qual es va fer una crida per defensar el dret a votar el 9 de novembre.

Durant el seu parlament, Junyent va assegurar que la gent de Manresa, el Bages i la Catalunya Central podrien, amb la seva força, liderar el procés pel dret a decidir d'una nació com Catalunya i va acusar també el govern central de manca de maduresa democràtica davant la celebració de la consulta.

Durant l’acte, que va durar unes tres hores, hi va haver actuacions de cultura popular; parlaments entre els quals el del cantautor Lluis Llach. Hi van intervenir també el vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana, en Jaume Marfany, el vicepresident d'Òmnium, en Vicent Sanchís, en Frederic Prieto President del Pacte pel Dret a Decidir del Baix Llobegat i Màrius Massallé representant del Pacte pel Dret a Decidir de Terrassa. També va parlar en Francesc Ribera 'Titot' líder del grup Brams. La nota musical l'ha posat en Santi Arisa acompanyat d'un grup de tabaleres de Sant Joan de Vilatorrada les Vilatukades. Va cloure l'acte una coral dirigida per Joan M. Bozzo que ha interpretat el Cant dels Segadors.

Documents relacionats

  • imagen