Afectacions al trànsit pels treballs a les calçades en la Millora de l’Espai Públic 2017

Les actuacions de pavimentació i fresat es duran a terme el dilluns 31 de juliol als carrers Verge de l’Alba, Sant Joan de Déu, Sant Blai i Prudenci Comellas.

La Secció de Planificació de la Via Pública de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat les afectacions al trànsit dels treballs corresponents a les Actuacions de millora de l’Espai Públic 2017, en concret les actuacions en calçades que es portaran a terme el proper dilluns, 31 de juliol.

 

  • Carrer Verge de l’Alba: treballs de fresat i pavimentació. Es tallarà el trànsit de vehicles el tram entre la plaça Cots i el carrer Caritat.

 

  • Carrer de Sant Joan de Déu: treballs de fresat i pavimentació. S’ocuparà un dels dos carrils de circulació entre els carrers Oleguer Miró i Divina Pastora. Els treballs es realitzaran mantenint el sentit de circulació en direcció a Divina Pastora i en tot moment l’accés al servei d’Urgències i al pàrquing de l’Hospital.

 

  • Carrer Sant Blai: treballs de fresat al tram entre els carrers M. Aurèlia Capmany i carretera Pont de Vilomara. Aquests treballs es faran mantenint el trànsit de vehicles.

 

  • Carrer Prudenci Comellas: treballs de fresat, es tallarà el trànsit de vehicles al tram entre el carrer del Bruc i carrer 2 de maig.

 

Per la seva banda, la Línia 8 del servei Bus Manresa es desviarà pel carrer Era Esquerra, carretera Cardona i carrer 2 de Maig on recuperarà l’itinerari habitual. S’anul·la la parada CC Selves i Carner.