Demà comencen els treballs d’arranjament de calçades a l’av. de les Bases de Manresa

També es duran a terme treballs als carrers Sant Blai, Prudenci Comellas, i Bruc, en el marc de les actuacions de Millora de l’Espai Públic 2017 que continuen a bon ritme.

Demà, dimarts 1 d’agost, començarà una altra tanda d’obres d’arranjament de calçades previstes en les actuacions de Millora de l’Espai Públic 2017. Així, es faran treballs a l’avinguda de les Bases de Manresa, i als carrers Sant Blai, Prudenci Comellas i Bruc

 

Per aquest motiu la secció de Planificació de la Via Pública ha comunicat les afectacions al trànsit per demà i que són les següents:

 

Avinguda Bases de Manresa: treballs de fresat i formigonat a varis punts en el tram de l’avinguda de les Bases de Manresa, entre l’avinguda Universitària i el carrer Guifré el Pilós.

 

Carrer Sant Blai: treballs de pavimentació al tram entre els carrers M. Aurèlia Capmany i la carretera Pont de Vilomara. Aquest treballs es realitzaran mantenint el trànsit de vehicles.

 

Carrer Prudenci Comellas: treballs de fresat i formigonat, per la qual cosa es tallarà al trànsit de vehicles el tram entre carrer del Bruc i carrer 2 de Maig.

 

Carrer Bruc: treballs de fresat i formigonat al tram entre els carrers Saclosa i Era Esquerra. Es mantindrà el transit de vehicles.

                   

Treballs de senyalització horitzontal de les actuacions ja realitzades els dies anteriors.

 

Per la seva banda, la Línia 8 del servei Bus Manresa es desviarà pel carrer Era Esquerra, carretera Cardona i carrer 2 de Maig on recuperarà l’itinerari habitual. S’anul·larà la parada:  CC Selves i Carner.