Continuen els treballs d’arranjament de calçades dins de les actuacions de millora de l’Espai Públic

Avui es faran treballs als carrers Prudenci Comellas, Bruc, i Pons i Enric. Demà es pavimentaran varis punts en el tram que va entre l’avinguda Universitària i el carrer Guifré el pilós, a les Bases de Manresa.



Entre avui dimecres, 2 d’agost,  i demà dijous 3, es duran a terme un altre paquet d’obres d’arranjament de les calçades malmeses de la ciutat i que formen part del pla de xoc per la millora de l’Espai Públic 2017.Les actuacions comportaran afectacions al trànsit de vehicles i canvis en el bus urbà:

 

Dimecres 2 d’agost

 

Carrer Prudenci Comellas: Es faran treballs de pavimentació. Es tallarà al trànsit de vehicles en el tram entre carrer del Bruc i carrer 2 de Maig.

 

Carrer Bruc: Treballs de pavimentació. Es tallarà al trànsit de vehicles al tram entre els carrers Saclosa i Carretera Cardona, mantenint la circulació de vehicles que vagin entre els carrers Martí Julià i Era Esquerra.

 

Carrer Pons i Enric (Pol. Ind. Bufalvent): Es realitzaran treballs de pavimentació. Es tallarà el trànsit de vehicles en el tram entre carrer Pau Miralda i carrer Dr. Ferran.

 

Pel que fa al transport públic, el Bus Manresa es veurà afectat en la Línia 2 i la línia 8 (direcció Hospital) que es desviarà pel carrer Pompeu Fabra, carrer Cardenal Lluch, carrer Saclosa i carrer Bruc, on recuperarà l’itinerari habitual. S’anul·la la parada: Bruc – Renaixença.

 

Quant a la Línia 8 (direcció RENFE) es desviarà pel carrer Saclosa, avinguda Tudela recuperarà l’itinerari habitual. S’anul·larà la parada: CC Selves i Carner

 

Dijous 3 d’agost

 

Avinguda Bases de Manresa: Treballs de pavimentació a varis punts en el tram entre l’avinguda Universitària i el carrer Guifré el pilós, per la qual cosa es tallarà el trànsit de vehicles entre l’avinguda Universitària i el carrer Abat Oliba  en ambdós sentits de circulació i entre la plaça La Creu i el carrer Abat Oliba en direcció a la plaça Bages (es mantindrà trànsit de vehicles en direcció a la plaça La Creu).

 

Per la seva banda, el servei de Bus Manresa es veurà afectat en la Línia 2 i la Línia 8 (dir. Hospital) que es desviarà pel carrer Font del Gat, carrer Abat i Oliba i avinguda de les Bases de Manresa on recuperarà l’itinerari habitual.

 

La Línia 8 (direcció RENFE) es desviarà pel carrer Bisbe Torras i Bages, carrer Abat Oliba, carrer Font del Gat i avinguda Bases de Manresa, on recuperarà l’itinerari habitual. S’anul·laran les parades: La Creu i Lacetània.