Demà es portaran a terme treballs de fresat i formigonat en calçades al Passeig Pere III

A més de les actuacions ja planificades per demà s’hi suma aquesta amb la previsió que els treballs de fresat i formigonat comencin al migdia. Per aquest motiu  es tallarà el trànsit de vehicles en el tram entre plaça Espanya i carrer Guimerà (al costat del carrer Canyelles). L’accés a carrer Guimerà es realitzarà per Ctra. de Vic, c. Era Firmat, c. Bonsuccés i c. Puigterrà de Baix.

Demà, dijous 3 d’agost, començaran els treballs d’arranjament de calçades al Passeig Pere III, incloses en el pla de xoc de les actuacions de millora de l’Espai Públic 2017. A més de les obres ja planificades per dema, s’hi suma aquesta que està prevista que comenci al migdia.

 

Per aquest motiu  es tallarà el trànsit de vehicles en el tram entre plaça Espanya i carrer Guimerà (al costat del carrer Canyelles). L’accés al carrer Guimerà es realitzarà per carretra de Vic, carrer Era Firmat, carrrer Bonsuccés i carrer Puigterrà de Baix.

 

Per l’endema, divendres 3 d’agost, continuaran els treballs de pavimentació al Passeig Pere III (fins al migdia). Per al qual cosa es tallarà el trànsit de vehicles el tram entre la plaça Espanya i el carrer Guimerà (costat carrer Canyelles). L’accés al carrer Guimerà es realitzarà per la carretera de Vic, carrer Era Firmat, carrer Bonsuccés i carrer Puigterrà de Baix.