Manresa acollirà diumenge la final del Mundialet Intercultural de futbol enmig d’una gran expectació

De la categoria absoluta es jugarà el partit pel 3r i 4t lloc entre Colòmbia i Bèlgica, a les 4 del migdia, i la gran final entre Argentina i Marroc a les 8 del vespre. El diumenge a la tarda també es disputaran les finals de la resta de categories: veterans, femenina i juvenils; mentre que els infantils, alevins i cadets ho faran el dissabte des de les 6 a les 8 del vespre.

imagen

 

Aquest  diumenge, 6 d’agost a la tarda, tindrà lloc la final del 14è Mundialet intercultural de futbol de Manresa, organitzat  per la ONG DIAPO en col·laboració amb el Centre d’Esports Manresa, Càritas Arxiprestal i l’Ajuntament de Manresa. Es jugaran els partits de les diferents categories on es decidiran els guanyadors.

 

En la categoria absoluta, a les 16 h, Colòmbia i Bèlgica disputaran el partit pel 3r i 4t lloc, i a les 20 h, tindrà lloc la gran final amb Argentina i Marroc.

 

En les categories femenina i veterans jugaran les respectives finals a les 19 h, i s’enfrontaran Argentina i Paraguai, en noies, i Qatar i Paraguai en veterans. Per la seva banda, els juvenils jugaran la final Marroc i Brasil, a les 18 h.

 

Pel que fa als infantils, alevins i cadets, jugaran les seves respectives finals el dissabte dia 5 d’agost de les 18 a les 20 hores.

 

Des del dissabte 1 de juliol  i fins el diumenge 6 d’agost ha tingut lloc a l’estadi del Congost, els diferents tornejos de les categories presents al Mundialet: l’Absoluta, i la de veterans amb 12 equips; la femenina, amb 4; la infantil, amb 6; cadets, amb 10; aleví, amb 10; i juvenil, amb 5 equips,  mobilitzant tot plegat més d’un miler de jugadors de totes les edats, i gran quantitat de públic.

 

 

 

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen