Nous canvis en la mobilitat a l’entorn de la Bonavista

Dimarts 8 i dimecres 9 d’agost entrarà en funcionament un nou paquet de canvis en la mobilitat que s’implantaran ja de manera definitiva al sector de la Bonavista. Els treballs començaran a primera hora del matí i es duran a terme al llarg del dia. 

imagen

Aquest dimarts es posa en marxa una altre paquet de mesures de mobilitat en el sector de la Bonavista que ja tindran una implantació definitiva. Els treballs es realitzaran durant tota la jornada de dimarts 8 d’agost, i l’endemà, dimecres 9.


Dimarts dia 8, s’establirà com a sentit únic la carretera del Pont de Vilomara, entre Mn. Jacint Verdaguer i carrer Viladordis. Així doncs, els dos carrils seran sentit pujada. Igualment, s’establirà doble sentit de circulació en l’últim tram de l’avinguda Bertrand i Serra, entre carretera del Pont i plaça del Remei 


L’endemà, dimecres dia 9, s’invertirà el sentit de circulació al darrer tram del carrer Gaudí, entre carretera de Vic i plaça M. Matilde Almendros, i també capgirà el sentit del trànsit en un tram del carrer Trieta, entre Sant Cristòfol i Gaudí.


Aquest és el detall de tots els canvis de mobilitat:


Dimarts, 8 d’agost


Sentit únic ascendent a la carretera Pont de Vilomara


A partir de dimarts, els dos carrils de la carretera del Pont de Vilomara, entre carrers Mossèn Jacint Verdaguer i Viladordis, seran ascendents. Els vehicles que accedeixin a aquest tram de la carretera del Pont de Vilomara des dels carrers Mossèn Jacint Verdaguer, Bertrand i Serra, Trieta, Lluís Argemí de Martí i avinguda Francesc Macià circularan en direcció ascendent, en direcció al carrer Viladordis.


Els vehicles podran sortir d’aquest tram de la carretera del Pont de Vilomara pels carrers passatge de la Mercè, Bertrand i Serra, Sant Joan d’en Coll, Lluís Argemí de Martí, Foneria i avinguda Francesc Macià.


Per tal d’implantar aquests canvis es posarà en funcionament l’ampliació de la semaforització de la cruïlla de Pont de Vilomara -- Bertrand i Serra -- Sant Joan d’en Coll, que regula l’accés de vehicles a aquesta cruïlla i els passos de vianants (es crea un nou pas de vianants semaforitzat a carretera Pont de Vilomara).


Doble sentit de circulació a l’Avinguda Bertrand i Serra


El tram de l’Av. Bertrand i Serra entre la carretera del Pont de Vilomara i plaça del Remei també serà de doble sentit de circulació. Per tant, l’avinguda Bertrand i Serra passarà a ser de doble sentit en la seva totalitat, des de la carretera del Pont de Vilomara fins a la via Sant Ignasi.


Dimecres, 9 d’agost


S’inverteix el sentit de circulació a un tram dels carrers Gaudí i Trieta


S’invertirà el sentit de circulació del Carrer Gaudí, entre la carretera de Vic i plaça M. Matilde Almendros: Els vehicles accediran al carrer Gaudí des del carrer Sant Joan d’en Coll provinents de la carretera del Pont de Vilomara, o bé des de passatge Mercè. page1image19184


Es posarà en funcionament l’ampliació de la semaforització de la cruïlla carretera de Vic -- Pare Clotet -- Gaudí, que regularà l’accés de vehicles a aquesta cruïlla i el passos de vianants (es crea un nou pas de vianants semaforitzat a carretera de Vic).


L’àrea de contenidors del carrer Gaudí núm. 2-12 es trasllada al carrer Gaudí 3, i l’àrea del carrer Gaudí 16, es trasllada al Gaudí 11-13.
Es mantenen les càrregues i descàrregues existents, que es redistribuiran d’acord a la nova ordenació. 


Carrer Trieta, entre carrer Sant Cristòfol i carrer Gaudí


Els vehicles podran accedir al carrer Trieta des del carrer Sant Cristòfol (o bé ja provinents del carrer Trieta des del carrer Sabadell -- Sant Joan d’en Coll) i continuar en direcció al carrer Gaudí o a carretera del Pont de Vilomara.


L’àrea de contenidors del carrer Trieta núm. 30-32, es trasllada al carrer Trieta 25-27.


Modificació del transport públic


La Línia 8 Perimetral -- Estacions modificarà el seu recorregut en direcció plaça Bonavista, Bisbe Comas, Bertrand i Serra, Ctra. Pont de Vilomara, Sant Joan d’en Coll i Gaudí, on farà la parada de Gaudí, recuperant l’itinerari habitual. 

Documents relacionats

  • imagen