Comencen els treballs de pintura de l’ampliació de la zona blava que establiran dues noves tarifes

Han començat els treballs de repintat anual de les places de zona blava de la ciutat, així com la pintura de les noves zones d’ampliació de l’estacionament de rotació que entrarà en vigor a finals de setembre. En aquest moment també començaran a funcionar les dues noves tarifes: la blava (la primera corona, més propera al centre) que passarà d’un cost actual d’1.90 €/hora a 1.70 €/hora; i la tarifa taronja (segona corona) que tindrà una tarifa reduïda d’1.50 €/hora.

Aquesta setmana començaran els treballs de pintat de l’ampliació de la zona blava que està previst que entri en vigor a finals de setembre, que serà quan entri en funcionament les dues noves tarifes.

 

La tarifa blava (que abasta la primera corona, més propera al centre) i que passarà de la tarifa actual d’1.90 €/hora a 1.70 €/hora; i la tarifa taronja (segona corona) que serà de tarifa reduïda d’1.50 €/hora.

 

Atès que la pintura de totes les places de rotació serà blava, per tal de diferenciar les dues zones tarifàries, es pintarà la indicació “tiquet”  al costat de l’estacionament del vehicle, que serà de color blau en les zones de la tarifa blava i de color taronja en les zones de la tarifa taronja.

 

La senyalització vertical, així com els vinils informatius dels parquímetres també es faran amb aquests dos colors, per indicar la tarifa corresponent.

 

Com a novetat, els parquímetres disposaran d’un servei moneder, amb l’objectiu que es pugui reservar el valor econòmic del temps no emprat per un altre estacionament.

 

Aquests treballs inclouen la reordenació de les zones d’estacionament de motocicletes del Passeig Pere III, entre Crist Rei i Bonavista, per tal d’establir una distribució més homogènia de les mateixes, en funció de les necessitats analitzades, i també amb l’objectiu de millorar la visibilitat dels passos de vianants. En conseqüència també es redistribuiran les places de zona blava i les càrregues i descàrregues d’aquest àmbit.