La plaça Major acull l'inici del torneig de vòlei platja dins de les activitats d'estiu Manresa Jove

La competició, que es durà a terme fins el 5 de juliol i va adreçada a majors de 16 anys, tindrà lloc els dies de cada dia de 19.00 a 24.00 h i dissabte de 9.00 a 24.00 h. Simultàniament avui s’ha donat el tret de sortida al campus de vòlei per a nois i noies d’entre 10 i 16 anys que ocuparan la plaça Major fins el divendres dia 4 de juliol en horari matinal.

imagen

Com cada any la plaça Major serà el singular escenari del torneig i el campus de vòlei platja que són els plats forts de les activitats ofertes per la Setmana Manresa Jove. El torneig, que va adreçat a joves majors de 16 anys, va començar ahir, dilluns, i es durà a terme fins el dissabte 5 de juliol, de 19.00 a 24.00 h i el dissabte de 9.00 a 24.00 h.

Durant aquesta setmana els participants formen equips mixtes de 4 jugadors que es distribueixen en dues categories, els vermells formats per membres que no juguen normalment a vòlei i els equips blaus que practiquen aquest esport de forma habitual.

Pel que fa al campus de vòlei platja, que s’inicia avui, 1 de juliol fins el dia 4, en horari de 9.30 a 12.30 h. té l'objectiu d’ensenyar l’esport a joves d'entre 10 a 16 anys i es combinarà amb altres tipus d’activitats com tallers i jocs per la ciutat.

Com a novetat, aquest any hi ha programada una sessió de cinema a la fresca el divendres 4 de juliol a les 22.00 h al Parc de la Seu. La pel·lícula que es projectarà 12 anys d'esclavitut va ser escollida per votació popular a través del Facebook de Manresa Jove d'entre cinc propostes.

Les activitats de la Setmana Jove culminaran el proper dissabte, 5 de juliol, amb la final del torneig de vòlei i una botifarrada popular a la plaça Major

Èxit de participació al Collbaix i el Manrusionica

Els actes de la Setmana Jove van començar divendres, 27 de juny, amb una caminada nocturna a Collbaix que va aplegar a 25 joves que van realitzar tot el recorregut gaudint de la natura i de la companyia fins a dalt el cim on van ser recompensats amb un avituallament.

Durant el cap de setmana ha tingut lloc el festival social de música electrònica de la Catalunya Central, Manrusionica, que arribant ja a la seva quarta edició, es configura com un dels altres èxits de les activitats d'estiu per a joves.

El festival va començar el mateix divendres, 27 de juny, a la sala Stroika amb artistes com Maadraassoo i Cardopusher, i va continuar el dissabte, de les 19.00 fins a les 02.00 h. a la plaça de la Reforma, on els nombrosos assistents van poder gaudir de l’espectacle audiovisual a la façana de la Seu al ritme de les actuacions de Robert Lamart, Modek o MSND.

A partir de les 02.00 h. la festa es va traslladar al Sielu que va oferir les actuacions d’artistes de renom internacional com Loo&Placido o Angel Molina.

L’endemà, diumenge al matí, va tenir lloc la cursa a contrarellotge per parelles “Manresa express”. El traçat de 12 kilòmetres inspirat en “Pekin express” desafiava als participants a superar diferents proves situades a Manresa i als voltants com una cursa de kayac al parc de l’Agulla, un Sudoku, recollir pilotes a Can Font, etc.

Les activitats esportives, artístiques i d’oci són pensades, organitzades, i planificades pels i les joves, sota la coordinació de Manresa Jove, dins la regidoria de Joventut, i es fan amb l’objectiu d’enriquir les opcions de lleure existents a Manresa per als joves d'entre 14 i 35 anys

Es pot consultar el programa d'activitats a la pàgina de Manresa Jove.


Documents relacionats

  • imagen