Afectacions de trànsit per la festa 'Pride Manresa 2014'

La rua sortirà del carrer Pintor Basiana i tindrà el final de festa a la plaça Catalunya. Hi haurà talls de trànsit pels carrers per on passi la rua.

La Policia Localde Manresa ha comunicat que, el proper dissabte 5 de juliol de les 18h a les 20h, amb motiu de la rua inclosa a l’acte “Pride Manresa2014”organitzat per l’Associació Manresa LGTB –organització que vetlla pels drets de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals-, es tallarà al trànsit de vehicles en diversos carrers del barri dela Plaça Catalunya.

La rua sortirà del carrer Pintor Basiana i continuarà per plaça Catalunya, Tudela, Lleida, Alcalde Armengou, Guimerà, Crist Rei, passeig Pere III, Muralla, carretera Cardona, Bruc, Saclosa i final a la plaça Catalunya.

Abans que comenci l’acte es prohibirà l’estacionament de vehicles al carrer Pintor Basiana per facilitar el muntatge de les carrosses i es tallarà la circulació de vehicles, de forma progressiva pels diferents carrers del recorregut a mesura que es vegin afectats, procedint a desviar el trànsit per les vies properes.