Manresa torna a ser l'amfitriona del millor futbol sala de Catalunya, que es disputa avui i demà al Congost

L’Ajuntament de Manresa ha acollit avui al migdia la presentació oficial dels equips finalistes d’aquesta edició de la Copa Catalunya Sènior, un acte que ha comptat amb la presència del representants institucionals, federatius i capitans i capitanes dels sis equips participants: Manresa Club FS, Catgas Energia, FC Barcelona Lassa i FS La Unión Santa Coloma , en la categoria masculina; i Femisport Palau Club FS i AE Penya Esplugues, en la femenina. 

 

imagen

Per segon any consecutiu, el millor futbol sala català ha desembarcat a Manresa per disputar avui i demàla Copa CatalunyaSènior. Aquest migdia, l’Ajuntament de Manresa ha acollit l’acte de presentació i recepció oficial als capitans i capitanes i directius dels equips participants: Manresa Club FS, Catgas Energia, FC Barcelona Lassa i FS La UniónSantaColoma , en la categoria masculina; i Femisport Palau Club FS i AE Penya Esplugues.

 

L’acte, celebrat a la sala de columnes de l’Ajuntament i amb la presència física del trofeu d’aquesta edició, s’ha iniciat amb la benvinguda als participants per part del tinent d’alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; i els parlaments del director de la Lliga Catalana de Futbol Sala; José Miguel Calle, del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Llaó; i el representant territorial a Barcelona de la Secretaria General de l'Esport, Santi Siquier,

 

Serracanta ha mostrat la satisfacció de la ciutat per poder acollir “per segon any consecutiu” aquesta competició i ha agraït a la federació catalana “la seva confiança” per haver triat altre cop Manresa com a amfitriona d’aquest esdeveniment.  Per al regidor "és una satisfacció doble ja que comptem amb la presència al torneig de l’equip de casa, el Manresa Club FS, i alhora perquè ens ajuda a continuar la projecció exterior de la ciutat Manresa a través de l’esport.  Finalment, Serracanta, ha tingut paraules de suport a l’esport femení i ha fet una crida als aficionats de Manresa i comarca perquè s'acostin al Nou Congost per presenciar els partits”.

 

Per la seva part,  José Miguel Calle ha felicitat els clubs que han aconseguit arribar a les finals d’aquesta edici i ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa. En la seva intervenció ha ressaltat  el treball "intens" de la federació perquè el futbol sala “segueixi creixent i perquè sigui un esport atractiu i formatiu”. 

 

Al seu torn,  Josep Llaó ha subratllat el fet que a l’Ajuntament de Manresa i a la ciutat “ens sentim molt ben acollits” i ha anunciat que la Federació Catalana de Futbol, en el marc de les campanyes de Respecte, engega la campanya ‘Gràcies pel vostre suport’. Després de 5 anys de campanyes per millorar el futbol (Prou Violència, Zero Insults,...), ara la Federació centra el seu missatge en agrair al públic que acostuma a desplaçar-se en un camp de futbol o un pavelló de futbol sala la seva col·laboració durant aquest temps.

 

Finalment, Santi Siquier ha posat de relleu la voluntat de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de donar suport i facilitats per a la celebració d’esdeveniments esportius a la Catalunya Central com és el cas d’aquesta Copa Catalunya. Així mateix ha mostrat l'aposta decidida per continuar impulsant l’esport femení.

 

Per acabar l’acte, els assistents s’han fet les fotografies oficials de presentació que els han permès compartir uns minuts de forma distesa els prolegòmens de dues jornades de futbol sala de màxim nivell a la capital del Bages.  

 

 

 Avui semifinals i demà les finals, amb entrada gratuïta

 

La celebració dela Copa Catalunya de Futbol Sala a Manresa suposa un altre pas més en la confiança que ha dipositat la Federació Catalana de Futbol en la ciutat de Manresa com amfitriona d’aquest esport que, any rere any, està guanyant en espectadors i en interès amb la celebració d’importants partits tant nacionals i internacionals.

 

Tot i que el Pavelló del Pujolet és l’equipament habitual del Manresà Club FS i de referència per als aficionats locals d’aquest esport, per a la disputa d’aquests partits de la Copa Catalunya, com l’any passat,  l’equipament escollit ha tornat a ser el Nou Congost, pavelló on disputa els partits de bàsquet l’ICL Manresa, ja que permet encabir un major nombre d’aficionats.

 

L’entrada serà gratuïta per a tothom. A més, els partits seran retransmesos en directe per Esport 3.


Calendari de partits i horaris

 

Avui, dijous 7 de setembre

 

Semifinals sènior masculina

 

19.00 h. Club Manresa FS – Catgas Energia Santa Coloma

21.15 h. FS La Unión Santa Coloma – FC Barcelona Lassa

 

Demà,  divendres 8 de setembre

 

Final Sènior Femenina

 

18.30 h. Femisport Palau Club FS – AE Penya Esplugues

 

Final Sènior Masculina

 

21.45 h. Guanyador 1a semifinal – Guanyador 2a semifinal

 

 

Documents relacionats

  • imagen