L'alcalde de Manresa rep els quatre equips campions del Manresa Futbol Sala

L’acte s’ha fet al Saló de Sessions de l’Ajuntament i ha comptat amb l’assistència del president de l’entitat, Antoni Coma, directius, entrenadors, jugadors, pares i familiars.


imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha fet avui una recepció als quatre equips del Manresa Futbol Sala que han estat campions aquesta temporada: el benjamí, l’aleví, el juvenil B i el femení cadet-juvenil. L’acte, que ha tingut lloc aquest migdia al Saló de Sessions de l’Ajuntament, ha comptat amb l’assistència del president de l’entitat, Antoni Coma, directius, entrenadors, jugadors, pares i familiars. 


L’alcalde ha posat de relleu en el seu parlament que és la primer vegada a la història que el club obté quatre títols en una mateixa temporada i ha lloat tant la trajectòria de l’entitat i dels seus equips com la feina de la directiva, i ha destacat l’important paper que juguen els pares en els èxits esportius assolits. En la mateixa línia s’ha manifestat el president del Manresa Futbol Sala, que ha tingut també unes paraules d’agraïment per a tots els jugadors. 

Posteriorment, l’alcalde ha saludat un per un els jugadors del juvenil B, campió de lliga amb ascens a 2ª divisió; del benjamí, també campió de lliga; i de l’aleví, campió de la Copa Catalunya; i a les jugadores del femení cadet-juvenil, campiones de lliga amb ascens a divisió d’honor catalana. 

Finalment, l’alcalde ha lliurat una placa de record al president del Manresa Futbol Sala i tot seguit s’ha fet una foto de grup amb tots els assistents a la recepció. 

En acabar, l’alcalde i el president han signat el nou conveni que regula l’ús del pavelló del Pujolet per part del Manresa Futbol Sala, que tindrà una vigència inicial de dos anys i que podrà ser prorrogada, si hi ha acord entre les dues parts, per períodes anuals. Segons els termes de l'acord, el club podrà disposar d’aquest equipament municipal per a entrenaments i partits dels seus equips i també d’unes dependències cedides com a local social de l’entitat.

Documents relacionats

  • imagen