Obres de millora al pas de vianants que connecta la Renfe amb el pàrquing de terra

Les obres es faran per millorar la visibilitat i la seguretat del pas de vianants a la carretera C- 1411- b i es preveu que durin del 7 a l’11 de juliol.

La Diputació de Barcelona començarà dilluns, 7  de juliol, els treballs de millora de la seguretat i la visibilitat del pas de vianants situat a la carretera c-1411b. Aquest pas comunica l’Estació de Rodalies de Catalunya- Renfe amb el solar de terra proper al Pont de Sant Francesc i que s’utilitza pels usuaris de Renfe com a aparcament.

Els treballs, que duraran tota la setmana fins el divendres dia 11, consistiran en la instal·lació de dos reductors de velocitat per als vehicles, model “esquena d’ase” amb aglomerat. El tipus esquena d’ase és un element físic reductor de velocitat, de forma arrodonida i amb pendent a banda i banda i que hauria d’obligar els conductors a reduir la velocitat entre un 20% i un 30%.

Per fer el pas més visible es reforçarà l’enllumenat públic amb la instal·lació d’una lluminària especial per a passos de vianants i es millorarà la senyalització vertical i horitzontal que ja hi ha.