Dimecres la cuinera Ada Parellada estrena el darrer trimestre dels 'Pessics de Vida' d’enguany

L’entrevista, conduïda per Neus Artigas, tindrà lloc a la Sala d’Actes del Casino a les 8 del vespre.

imagen

Aquest dimecres, 27 de setembre, la prestigiosa cuinera catalana Ada Parelleda conversarà sobre la seva trajectòria personal i professional amb la periodista Neus Artigas. L’entrevista es durà a terme a la Sala d’Actes del Casino a les 8 del vespre i es la primera de l’últim trimestre dels “Pessics de Vida” d’enguany

 

Ada Parellada, nascuda a Granollers, és una cuinera catalana coneguda per dirigir el restaurant barceloní Semproniana i per la seva presència als mitjans de comunicació en la promoció dels bons hàbits alimentaris. L’any  2016 va ser guardonada ambla Creu de Sant Jordi  en reconeixement per la seva trajectòria en el món de la restauració.

 

Les següents trobades dels “Pessics de Vida” les protagonitzaran el cantant David Carabén (25 d’octubre) i el científic Lluis Torner (29 de novembre), que seran entrevistats respectivament pels periodistes Pep Corral i Abel Gallardo.

 

El cicle “Pessics de vida” és una proposta cultural que organitzen conjuntament el Col·legi de Periodistes de la Catalunya Central i el Centre Cultural El Casino de l’Ajuntament de Manresa per acostar al públic la trajectòria personal de reconeguts professionals del país.

 

Documents relacionats

  • imagen