Dilluns comencen les obres de renovació de l'artèria de subministrament d'aigua de les Bases de Manresa

Aigües de Manresa farà aquesta actuació en quatre fases i tindrà una durada de cinc setmanes durant les quals hi haurà diferents afectacions al trànsit de vehicles en aquest entorn.

La Secció de Serveis Públics de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que el proper dilluns, 7 de juliol, l’empresa Aigües de Manresa iniciarà les obres de substitució de l’artèria de subministrament d’aigua de les Bases de Manresa, al tram de l’Avinguda Bases situat entre els carrers Bernat de Sallent i plaça de la Creu. Aquests treballs es realitzaran en quatre fases amb una durada prevista per a tota l’obra de cinc setmanes, durant les quals hi haurà diferents afectacions al trànsit de vehicles.

La primera fase comença dilluns vinent i tindrà una durada d’una setmana. L’actuació preveu fer els treballs de canalització de pas a l’Avinguda Bases de Manresa a l’alçada de la cruïlla amb carrer Bernat de Sallent. Durant tres dies s’habilitaran dos sentits de circulació i durant dos dies el trànsit de vehicles es regularà en pas alternatiu per mitjà dels semàfors existents a la cruïlla.

La segona fase començarà el 14 de juliol i tindrà una durada d’una setmana, durant la qual es realitzarà els treballs de canalització a Avinguda Bases de Manresa, al  tram situat entre els carrers Bernat de Sallent i Guifré el Pilós. Amb motiu d’aquests treballs s’ocuparan els dos carrils de circulació en direcció a la plaça dela Creui s’habilitarà el doble sentit de circulació per la resta de calçada. Es prohibirà l’estacionament del tram d’afectació dels treballs.

El dilluns 21 de juliol començarà la tercera fase i tindrà una durada de dues setmanes. En aquesta fase es realitzaran els treballs de canalització a l’avinguda de les Bases, al tram entre els carrers Guifré el Pilós i plaça de la Creui es mantindrà l’ocupació de la Fase2. Amb motiu d’aquests treballs s’ocuparan els dos carrils de circulació en direcció a plaça de la Creu i s’habilitarà el doble sentit de circulació per la resta de calçada: L’accés i sortida de vehicles de carrer Guifré el Pilós es realitzarà des de carrer Valentí Almirall i es prohibirà l’estacionament del tram d’afectació dels treballs.

La quarta fase preveu el seu inici el dilluns 4 d’agost i una durada d’una setmana, durant la qual es realitzarà els treballs de canalització a la rotonda de Plaça dela Creu, al tram situat entre l’avinguda de les Bases i carretera de Santpedor (costat centre ciutat). Es mantindrà l’ocupació de les Fases 2 i 3. El trànsit de vehicles per plaça de la Creu es regularà en pas alternatiu per mitjà de semàfors provisionals d’obra.  

A partir del 14 de juliol es traslladarà l’àrea de contenidors situada a l’avinguda Bases 90-92 a la part nord del carrer Cintaires, i a partir del 21 de juliol l’àrea situada a l’avinguda Bases 120-124 es traslladarà al carrer Valentí Almirall 20.