El concurs de fotografia "Petits viatgers manresans" per a infants de 6 a 12 anys ja té guanyadors

En un acte celebrat ahir al Casal de les Escodines es va lliurar el primer premi a la fotografia “La meva germana a Corbie.  Cabina i biblioteca”, d’Oriol Coromines Prat, de 8 anys; i la imatge “Fins els núvols” d’Anna Massaneda Serra, d’11 anys, que va quedar en segon lloc.

imagen

El Casal de les Escodines, ahir a la tarda, va acollir l’entrega de premis de la 5ª convocatòria del concurs de fotografia “Petits viatgers manresans2017”(adreçat a infants de6 a12 anys) organitzat per l’Ajuntament de Manresa (Regidoria deCultura) i Foto Art Manresa.

 

El primer premi va ser per la fotografia “La meva germana a Corbie.  Cabina i biblioteca”, d’Oriol Coromines Prat,  de 8 anys,  i el segon  per Anna Massaneda Serra, d’11 anys, per la imatge “Fins als núvols”.

 

L’objectiu del concurs és motivar l’afició per la fotografia entre els infants de6 a12 anys, per tal de posar en pràctica l’observació darrera la càmera dels indrets visitats amb la família o les activitats estiuenques de lleure.

 

El jurat, format  per representants de Foto Art Manresa, l’Ajuntament de Manresa i l’Escola d’Art, van valorar,  el passat divendres 29 de setembre, l’esperit del viatge/sortida estiuenca i el tractament fotogràfic de les 34 fotografies presentades pels 12 participants al concurs.

 

Les obres presentades a concurs, excepte les dues guanyadores,  es retornaran entre el 2 i el 30 de novembre al Casal de les Escodines

 

L’exposició de les fotografies presentades a concurs es podrà visitar al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50), fins el 31 d’octubre, de dilluns a divendres, de10 a14 h i de16 a21 h, i els dissabtes de, de10 a14 h i de16 a20 h.

Documents relacionats

  • imagen