Es busquen voluntaris i aprenents per formar parelles lingüístiques

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en línia a través del portal www.vxl.cat, o bé presencialment o per telèfon: Manresa- Bages: Passeig Pere III, 68. Telèfon: 93 872 17 07


imagen

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat ha engegat la nova temporada de cursos de català per a adults. S’imparteixen cursos de tots els nivells, tant per a alumnes de parla catalana que volen millorar el seu nivell, com per a persones nouvingudes que el volen aprendre. Aquests alumnes de grups de nivell bàsic provenen de diferents continents, països o regions d’Espanya.
 

Com a complement d’aquestes classes se’ls ofereix la possibilitat de participar al Voluntariat per la llengua, programa per practicar el català a través de la conversa. El programa va néixer l’any 2003 i fins ara ja hi han participat més de 110.000 parelles. El Voluntariat per la llengua consisteix a crear parelles lingüístiques formades per un voluntari que parla català i un aprenent que ja en té coneixements, però que vol guanyar més confiança i fluïdesa. És una experiència molt positiva i enriquidora per a totes dues parts.
 

El Voluntariat per la llengua ofereix dues modalitats de participació: la presencial i, des de fa més d’un any, també la virtual amb parelles procedents de tot el món, on les trobades es fan per Internet, a través de videoconferència.
 

Per poder dur a terme l’activitat es busquen persones voluntàries que vulguin dedicar una hora a la setmana a conversar en català amb una persona que l’està aprenent o persones aprenentes que volen millorar el català fent conversa.
 

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en línia a través del portal www.vxl.cat, o bé presencialment o per telèfon: 

Manresa- Bages: Passeig Pere III, 68. Telèfon: 93 872 17 07 (allobet@cpnl.cat)

Igualada- Anoia: C/ Lleida, 78. Telèfon: 93 804 88 99 (allobet@cpnl.cat)

 

Documents relacionats

  • imagen