S'exposen a Vilafranca les bótes intervingudes per artistes bagencs

La mostra itinerant “Bótes d’art” es pot veure al VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, fins aquest diumenge 13 de juliol. 

imagen

El museu de les Cultures del VI de Catalunya, de Vilafranca del Penedès, acull fins el 13 juliol, aquest diumenge, la mostra itinerant ‘Bótes d’Art’. L’exposició presenta catorze bótes de vi cedides per catorze cellers de la DO Pla de Bages, intervingudes lliurement per catorze artistes de la comarca tractant de relacionar art, terra i vi.

Els pintors, escultors i fotògrafs són: Susanna Ayala, Marina Berdalet, Eduard de Pobes, Joaquim Falcó, Lourdes Fisa, Àngels Freixenet, Elsa Guerrero, Roser Obuber, Ramon Oms, Agustí Panadés, Txema Rico, Montserrat Riu, Josep Maria Serrate i Eva Soto.

Les intervencions artístiques en les bótes es van fer en el marc de VI_SUALS ‘13, una iniciativa coorganitzada perla Taulad’Arts Visuals de Manresa (TAV), el Consell Regulador dela DOPlade Bages i l’Ajuntament de Manresa, que vol fomentar tradició vinícola de la comarca i de la ciutat conjugant-la amb la creació dels artistes del territori. Les “Bótes d’art”, va ser una de les diferents activitats i actes vinculades amb el món del vi i l’art visual contemporani que van omplir la ciutat durant uns dies dins la programació de VI-SIALS’13.

VINSEUM. Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Plaça Jaume I, 1-5, Vilafranca del Penedès. 93 890 05 82, vinseum@vinseum.cat www.vinseum.cat

Horaris: divendres de16 a19h, dissabte de10 a14h i de16 a19h i diumenge de10 a14h.

Documents relacionats

  • imagen