L'Oficina de Turisme proposa una caminada nocturna de Montserrat a Manresa aquest dissabte

Es tracta d’un itinerari guiat de 23,6 quilòmetres que ressegueix l’últim tram del camí ignasià i tindrà una durada aproximada de 6 a 8 hores.

imagen

L'Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Manresa, dins del marc dels actes de “Manresa 2022”, ha organitzat per aquest dissabte, 12 de juliol, una caminada nocturna per seguir les passes que San t Ignasi va fer abans d’arribar a Manresa l’any 1522.

La ruta guiada, que va de Montserrat a la capital del Bages, és de 23,6 quilòmetres, un desnivell de 479 metres +/ 992 metres i està prevista que duri de 6 a 8 hores.

El punt de trobada dels caminants serà a la Plaça del Monestir de Montserrat a les 18.30h des don s’iniciarà l’excursió que inclou un tast dels productes del Bages, la màgia de gaudir de la posta de sol i un final de trajecte sota la llum de la lluna plena.

El preu de la sortida és de 15 euros que inclou el guiatge especialitzat, assegurança, material de seguretat i degustació de productes bagencs. No inclou el sopar, l’aigua i el transport fins a Montserrat. S’aconsella portar roba còmoda, frontal o lot.

Aquestes excursions es van estrenar el passat mes d’abril amb la visita guiada que es va fer a un grup concertat procedent del Brasil i, posteriorment, va ser un grup de periodistes alemanys, que acompanyats per una representant de la Oficina Espanyola de Turisme de Frankfurt, els que van recórrer l’últim tram del camí ignasià.

Ambdues colles van aprofitar l’excursió per fer una visita guiada pels espais ignasians de la ciutat.

Les persones interessades es poden adreçar a la Oficina de Turisme de Manresa, a la plaça Major, 10; i/o visitar la web: www.manresaturisme.cat.

També es pot trucar al telèfon: 93 878 40 90 i enviar un mail al correu electrònic turisme@ajmanresa.cat

Documents relacionats

  • imagen