El projecte de marca "Manresa Cor de Catalunya" es presenta com a referent nacional en una jornada a la Rovira i Virgili

La ciutat de Manresa va ser una de les escollides per la Càtedra d’Economia Local i Regional de la Universitat Rovira i Virgili per presentar el projecte de marca de ciutat “Manresa, cor de Catalunya” a la Jornada Marques de ciutat i territori com a estratègies impulsores del desenvolupament que va tenir lloc al Campus Terres de l’Ebre, a Tortosa.

imagen

La ciutat de Manresa va ser una de les escollides per la Càtedra d’Economia Local i Regional de la Universitat Rovira i Virgili per presentar el projecte de marca de ciutat “Manresa, cor de Catalunya” a la Jornada Marques de ciutat i territori com a estratègies impulsores del desenvolupament, que va tenir lloc dimarts passat al Campus Terres de l’Ebre, a Tortosa.

 

La presentació de Manresa, que estava representada pel gerent de Fira Manresa, Albert Tulleuda, va consistir en una detallada explicació sobre l’estratègia de branding urbà de la ciutat, a partir de la creació de la marca “Manresa, cor de Catalunya”. L’objectiu principal d’aquesta estratègia és aconseguir la identificació i difusió de la marca tant per part de la ciutadania de Manresa com per a la projecció exterior.

 

Després de justificar l’adequació del concepte “Cor de Catalunya”, durant la xerrada es va detallar la presentació oficial de la marca, a través de la campanya de difusió “Et porto al Cor”, que va tenir com a fi de festa un gran acte al Teatre Conservatori de Manresa amb la presentació del vídeo “La llum que portes dins, de Gossos. 

 

A partir d’aquí, es van anar desglossant les diferents accions que s’han anat duent a terme durant els anys 2016 i 2017, com el repartiment de globus en forma de cor als diferents esdeveniments locals i a fires nacionals, la creació de marxandatge corporatiu, i la incorporació del cor i la marca dins altres accions de ciutat, com el Festival Manrusionica, o fins i tot la composició d’una sardana, que ha estat presentada durant la Festa Major d’enguany.

 

Una altra de les accions destacades presentades va ser la Flashmob que es va realitzar a Plaça Major per part de 400 nens i nenes de les escoles de Manresa el dia dels Drets dels Infants.

 

Juntament amb Manresa, participaven a la Jornada l’Ajuntament del Vendrell, l’Agència de desenvolupament turístic de la Garrotxa, el centre gastronòmic d’Hostalric, l’Associació Boscos de Bruixes i Bandolers, el Grup d’Acció Local Bajo Aragón Matarraña i l’Ajuntament de Morella. 

Documents relacionats

  • imagen