El CNL Montserrat i la Cambra de Comerç de Manresa signen un conveni per promoure l'ús del català en l'àmbit empresarial

El document va ser signat ahir pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa i president del Consell del CNL Montserrat, Joan Calmet, i pel president de la Cambra de Comerç de Manresa, Pere Casals.

imagen

El Centre de Normalització Lingüística i la Cambra de Comerç de Manresa van signar ahir un conveni de col·laboració per difondre la campanya Català i empresa. Ja estàs al dia? i altres activitats de foment de l’ús del català en l’àmbit socioeconòmic.

Entre les accions previstes en el marc dels pactes establerts, el CNL Montserrat es compromet a organitzar en l’espai de les Jornades Cambra, la sessió Català i empresa. Ja estàs al dia? amb l’objectiu de difondre els aspectes lingüístics que preveu el Codi de consum de Catalunya. Així mateix, el CNL Montserrat farà arribar a la Cambra de Comerç de Manresa la informació de les activitats que organitza que poden ser d’interès per a les empreses del Bages. En el marc del conveni també s’ha previst organitzar un taller de 20 hores de tècniques per redactar eficaçment adreçat al personal d’empreses, que s’impartirà a la seu de la Cambra de Comer&cce dil;.

Per la seva banda, la Cambra de Comerç de Manresa es compromet, entre d’altres, a difondre a les empreses del Bages les activitats d’interès empresarial organitzades pel CNL Montserrat i incloure al web de l’organització empresarial un bàner amb l’enllaç al web del CNL Montserrat.

El document va ser signat pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa i president del Consell del CNL Montserrat, Joan Calmet, i pel president de la Cambra de Comerç de Manresa, Pere Casals. Ambdós es van mostrar molt satisfets per poder col·laborar i van manifestar la importància que acords com aquest tenen en la promoció de l’ús i el coneixement de la llengua catalana, sobretot en el sector empresarial.

Documents relacionats

  • imagen