El Balç s'omple de tapes i música per últim cop aquesta temporada

Sis restaurants, 136 assistents i la música de Damià Olivella i Joan Miranda van acomiadar la setena i última edició del Festapes.  

imagen

El carrer del Balç va obrir les portes, divendres 4 de juliol a dos quarts de nou del vespre, per acollir la setena i última edició del Festapes d’aquesta temporada.

Van assistir a la cita 134 persones, que van poder degustar les tapes de sis restaurants del centre històric de Manresa, amb l’acompanyament musical del manresà Damià Olivella (veu i guitarra) i el pianista Joan Miranda que van oferir un repertori de música soul, blues i funk.

Els espais gastronòmics van ser els mateixos que en les edicions de juny i maig però amb noves propostes:

El restaurant Bohèmia va oferir una deconstrucció de pebrot del piquillo i bombó de foie amb capritx de ceba dolça i xocolata de pètals; La Masia, uns ous farcits mar i muntanya i un club sandvitx amb patates chip; el Txus del Pou de la Gallinava oferir  hamburguesetes del Pou i un caneló de mongeta amb salsa rocafort; el Veigé amanida de blat i tortita de guacamole; Gusto Italiano, còctel de gambes i entrepà caprici; i per acabar, el Cup Cake Cafè amb mini pizzes de diferents gustos i pastís de llimona.

Les dues tapes més ben valorades pels assistents van ser les hamburguesetes del Pou del restaurant Txus del Pou de la Gallinai en segon lloc la tortita de guacamole del Veigé. En termes generals, el Bohèmia va ser el restaurant que va rebre més bona valoració de les seves dues creacions i el que va vendre més tapes va ser el Cup Cake Cafè del carrer Vilanova.

Com en les edicions anteriors tots els restaurants es van concentrar en un mateix punt i el carrer es va equipar amb taules, cadires i punts de recolzament.

Pel que fa al sorteig d’una visita per dues persones al centre d’interpretació medieval, la guanyadora va ser la manresana Marta López.

Documents relacionats

  • imagen