L'Ajuntament de Manresa signa un conveni de col·laboració amb Rotary Club Manresa-Bages

L’entitat manresana té previst organitzar el proper any a la nostra ciutat el Concert de Reis i l’acte de lliurament del Premi Simeó Selga.


imagen

L’Ajuntament de Manresa i Rotary Club Manresa-Bages van signar divendres de la setmana passada la renovació del conveni de col·laboració entre el consistori i l’entitat manresana. L’acte de signatura va anar a càrrec de l’alcalde, Valentí Junyent; i el president de Rotary Club Manresa-Bages, Pedro Carlos Moro.

 

Segons els termes del conveni, l’Ajuntament de Manresa atorga una subvenció de 2.500 euros per col·laborar en les activitats que desenvolupa aquesta entitat al llarg de l’any a la ciutat, com són la celebració del Concert de Reis i el Premi Simeó Selga.

 

Rotary Club Manresa-Bages, Fundació Privada, és una entitat manresana sense ànim de lucre dedicada al servei humanitari i la promoció d’elevades normes d’ètica en tots els àmbits de la societat i la contribució al desenvolupament de la bona voluntat i la pau al món, mitjançant programes humanitaris, educatius, sanitaris i d’intercanvi cultural en tota la comunitat mundial.

 

Documents relacionats

libsystem
  • imagen