Més de 900 participants en les activitats d’estiu de Manresa Jove

El festival de música electrònica Manrusionica i el torneig de vòlei platja han estat els actes preferits pel jovent. També va tenir un alt nivell de participació la sortida nocturna al Collbaix i la botifarrada popular a la plaça Major.

imagen

Les activitats organitzades en el marc de l’estiu de Manresa Jove han finalitzat amb un més que considerable èxit de participació. Mes de 900 persones han pres part en el conjunt d’actes que s’han portat a terme entre el 27 de juny a avui dissabte, 5 de juliol.

Aquest dissabte s’ha fet el repartiment de premis de les dues categories del torneig de vòlei platja, el blau per practicants habituals d’aquest esport, i el vermell per a neòfits. La regidora de Joventut, Àuria Caus, ha lliurat els guardons als guanyadors de cada categoria.

Per la seva banda el festival social de música electrònica de la Catalunya Central, Manrusionica, que arriba a la seva quarta edició com un dels plats forts de l’Estiu Manresa Jove, va aplegar a més de 500 persones entre el dia i la nit.

El festival va començar el divendres, 27 de juny, a la sala Stroika amb artistes com Maadraassoo i Cardopusher, i va continuar el dissabte a la tarda a la plaça de la Reforma on els assistents van poder gaudir de l’espectacle audiovisual a la façana de la Seu al ritme de les actuacions de Robert Lamart, Modek o MSND. A la nit la festa es va traslladar al Sielu que va oferir les actuacions d’artistes de renom internacional com Loo&Placido o Angel Molina.

Pel que fa al campus de vòlei platja hi han participat 7 joves de 12 a 14 anys que han après aquest esport cada matí de9.30 a12:30h a la plaça Major a càrrec de l’entitat  Vòlei 6.

La caminada nocturna al Collbaix, que va donar el tret de sortida de setmana jove, el divendres 27 de juny,  va agrupar 25 joves, que guiats per un membre del Centre excursionista de la Comarca del Bages, van fer el cim on van gaudir d’un merescut avituallament

La novetat de l’edició del Manresa Jove d’enguany, la festa final que s’ha celebrat a la plaça Major amb una botifarrada popular al ritme de la música punxada per un dels discjòqueis de l’Stroika, han fet gaudir als nombrosos assistents de la jornada fins ben entrada la mitjanit.

L’altra cara de la moneda han estat el camp de treball televisiu i el taller de hip hop que s’han anul·lat. També la cursa a contrarellotge per parelles “Manresa express”  que ha tingut poca participació. Tot i així, aquesta última, es valora com una activitat amb gran potencial i que es preveu que l’any vinent tingui més requesta.

Les activitats esportives, artístiques i d’oci són pensades, organitzades, i planificades pels i les joves, sota la coordinació de Manresa Jove, dins la regidoria de Joventut, i es fan amb l’objectiu d’enriquir les opcions de lleure existents a Manresa per als joves d'entre 14 i 35 anys

 

Documents relacionats

  • imagen