Tres joves fotògrafes exposen les seves obres fotogràfiques al Centre Cívic Selves i Carner

L'exposició fotogràfica de Noemí Roman, Queralt Lanza i Judit Feliu es podrà visitar a partir de demà divendres, 1 de desembre, fins al 22 de desembre. La mostra forma part del cicle Joves Creadors que organitza Foto Art Manresa, amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa.

imagen

Demà divendres, 1 de desembre, a les vuit del vespre, s'inaugura al Centre Cívic Selves i Carner la 12a edició del cicle d'exposicions fotogràfiques Joves creadors, organitzades per Foto Art Manresa i que formen part d'un programa de divulgació de les arts visuals amb la col·laboració i suport de la regidoria deCultura de l'Ajuntament de Manresa.

 

En aquesta ocasió Joves creadors 2017, Foto Art Manresa presenta l'obra de tres joves creadores: Noemí Roman, Queralt Lanza i Judit Feliu.

 

Queralt Lanza presenta la col·lecció “En l’oblit”, fotografies d’espais abandonats; Noemí Roman mostra un conjunt fotogràfic de retrats o rostres humans; i Judit Feliu, fotografies de petits insectes i altres animals.

 

L'exposició es podrà visitar de l’1 al 22 de desembre (excepte el dijous 7 de desembre) al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16) de dilluns a divendres, de16 a21 h (Tel. 938727477).

 

La sala d'exposicions del Centre Cívic Selves i Carner acull al llarg de l'any diverses exposicions de fotografia (temàtica lliure, viatgers manresans -concurs obert- i de joves fotògrafs) organitzades conjuntament amb Foto Art Manresa, i altres exposicions fotogràfiques i pictòriques de línia amateur. 

Documents relacionats

  • imagen