La nova xerrada per a mares i pares tractarà de les estratègies per cuidar les emocions

Tindrà lloc el 12 de desembre, a les 7 de la tarda, a l’Espai Plana de l’Om. Anirà a càrrec de Milos Salgueda, psicòloga i psicoterapeuta per a adolescents i adults.


imagen

“Estratègies per cuidar-nos les emocions com a mares i pares”. Aquest és el títol de la conferència que tindrà lloc el proper dimarts, 12 de desembre, a les 7 de la tarda, a l’Espai Plana de l’Om, i que forma part de la programació l’11è Cicle de xerrades per a pares i mares.

 

L’acte anirà a càrrec de Milos Salgueda, psicòloga i psicoterapeuta per a adolescents i adults, formadora de mares, pares i docents en educació emocional. Experiència de 17 anys com a psicopedagoga d’instituts de secundària públics del Departament d’Ensenyament. Col·laboradora del diari Ara-Criatures amb el blog “Fem dissabte emocional” i col·laboradora al programa “Famílies i escola” de la Xarxa de Televisions Locals.

 

La xerrada reflexionarà sobre com el dia a dia amb els fills/es es posa a prova contínuament la capacitat de les mares i pares de gestionar emocions. Cal fer accions per cuidar la pròpia salut emocional, no només per sentir-se millor, sinó per poder donar un bon model que permeti desenvolupar la intel·ligència emocional dels fills. Durant la xerrada s’aportaran estratègies que ajudin a expressar i regular aquestes  emocions adequadament.

 

El cicle de xerrades per a pares i mares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.

  

 

Documents relacionats

  • imagen