Èxit de participació en la primera caminada nocturna Montserrat – Manresa

El recorregut guiat, de 23,6 quilometres, està organitzat per l’Oficina de Turisme de Manresa i segueix les passes de Sant Ignasi abans d’entrar a Manresa a l’any 1522. La proposta, pensada per un grup de 15 persones, va aplegar 23 inscrits, superant així totes les expectatives i promovent una altre sortida en el futur.

imagen

Èxit de participació en la primera caminada nocturna de Montserrat a Manresa organitzada per l’Oficina de Turisme. La ruta segueix l’última etapa del Camí Ignasià, que s’inicia a Loiola i acaba a la capital del Bages. Aquesta iniciativa forma part de les activitats organitzades a l’entorn de la Manresa ignasiana i el projecte Manresa 2022.

L’excursió, que va començar a dos quarts de set de la tarda de dissabte  i ha acabat a les dues de la matinada d’avui, diumenge, havia aplegat 23 inscripcions. Com l’experiència està limitada a 15 persones, s’ha format un grup d’11 i en breu s’organitzarà una segona sortida amb les restants 12 persones apuntades.

El grup ha anat acompanyat d’un guia especialitzat de muntanya, Albert Marsiñach, i pel camí han gaudit d’un tast de productes de la cooperativa Mengem Bages (sucs de fruites, coques de recapte, fruits secs i xocolates) i d’un tast de vins de l’Oller del Mas de la DO Pla de Bages.

La proposta combina el senderisme amb el relat històric de l’experiència de Sant Ignasi i dels diferents punts d’interès de la ruta com Santa Cecília, o l’església de Castellbell, sense oblidar els monuments més destacats com el Monestir de Montserrat, l’Oller del Mas o la Cova de Manresa, al final del recorregut.

 

Documents relacionats

  • imagen