L’Ajuntament i el Club Manresa Futbol Sala signen un conveni de col·laboració

Segons l’acord, l’Ajuntament atorga una subvenció d’11.800 euros per a la formació dels equips base del club i per a la participació dels seus equips en les competicions organitzades per la federació catalana i espanyola de futbol.

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president del Club Manresa Futbol Sala, Javier Franco, han signat avui un conveni de col·laboració a través del qual l’Ajuntament de Manresa atorga una subvenció d’11.800 euros per a la formació dels equips base del club manresà i per a la participació dels seus equips en les competicions organitzades per la Federació Catalana de Futbol i per la Reial Federació Espanyola de Futbol. L’acte de signatura ha comptat també amb l’assistència del regidor d’Esports, Jordi Serracanta; i el sotspresident del club manresà, David Planas.

 

El Manresa Futbol Sala disputa els seus partits al pavelló del Pujolet. El club va néixer el 1979 amb el nom Escodines Manresa i durant els seus 38 anys d’història ha disputat els partits a les Piscines Municipals, a La Salle, a Sant Joan de Vilatorrada i, finalment, al Pujolet.

 

Actualment compta amb 7 equips en totes les categories (primer equip, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí). El primer equip (Eternam Manresa F.S.) juga a la Segona Divisió B i en les dues darreres temporades ha disputat la Copa de Catalunya disputada al Nou Congost.

Documents relacionats

  • imagen