L'Ajuntament de Manresa aixeca el precinte de l'entrada a les dependències del Teatre Conservatori pel carrer Jaume I

Els tècnics municipals han avaluat l’estat de les instal·lacions malmeses pel foc de dissabte i han constatat que caldrà renovar la xemeneia del restaurant i el calaix d'obra que la conduia des de la cuina fins a la teulada. També caldrà reconstruir una paret del Consorci de Normalització Lingüística i una altra de l'oficina de Bages per Tothom.

L’Ajuntament de Manresa ha aixecat avui el precinte de l’entrada del carrer Jaume I al bloc de les dependències annexes a l’edifici del Teatre Conservatori després que els tècnics municipals han avaluat l’estat de les instal·lacions malmeses pel foc que dissabte es va declarar a la cuina del Restaurant Maïami. 

La primera inspecció ha donat com a resultat que caldrà renovar la xemeneia de la cuina on es va generar l’incendi, així com el calaix vertical d’obra que conduïa la xemeneia des de la cuina del restaurant fins a la teulada. 

La paret d’una aula del Consorci de Normalització Lingüística i una altra de l'oficina de Bages per Tothom que estaven a tocar d’aquest calaix també s’hauran de reconstruir. 

Els tècnics municipals i els designats pel Restaurant Maïami continuaran analitzant aquest dimarts la situació de la coberta del bloc del carrer Jaume I afectada per les flames ja que, amb molta probabilitat, haurà de ser reformada parcialment.