Llum verda per a l’Escola de Ciclisme de Manresa a la zona esportiva del Congost

L’Ajuntament de Manresa i l’entitat Escola Ciclisme Manresa han signat avui el conveni regulador de la llicència d’ocupació temporal d’ús privatiu d’un terreny situat darrera del pavelló del Nou Congost  


imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l’Escola Ciclisme Manresa, Ferran Molina, han signat avui el conveni regulador de la llicència d’ocupació temporal d’ús privatiu d’un terreny situat darrera el pavelló Nou Congost, a la zona esportiva del Congost, a favor d’aquesta entitat manresana. L’acte de signatura ha comptat també amb la presència del regidor d’Esports, Jordi Serracanta; i el vicepresident de l’Escola de Ciclisme, Sebastià Catllà,

 

Aquest terreny de propietat municipal té 8.265 mi una configuració pentagonal irregular. Es destinarà a la formació i pràctica de diferents modalitats ciclistes com el BTT, el ciclocròs, biketrial o BMX, entre d’altres. 

 

L’Escola de Ciclisme Manresa té l’objectiu de desenvolupar una important tasca de promoció de ciclisme i les seves diferents modalitats a la ciutat, especialment entre la població més jove, i necessitava un espai fix i tancat, protegit del trànsit rodat on ensenyar i promocionar les diferents modalitats ciclistes.

 

La llicència temporal serà vigent durant un període inicial de 6 anys. No obstant això, podrà ser prorrogada per períodes anuals, fins a un màxim total de 4 anys més.

Documents relacionats

  • imagen