Comunicat del govern municipal de l'Ajuntament de Manresa per la no autorització d'una suposada carpa solidària de PxC

El govern municipal de l’Ajuntament de Manresa, en relació a la no autorització per instal·lar una suposada carpa solidària de PxC demà al Mercat de la Font dels Capellans:

. Afirma que la decisió de no autoritzar aquesta iniciativa s’ha adoptat fent una interpretació estricta de la normativa municipal ja que la instal·lació de l’esmentada carpa incompleix l’Ordenança municipal reguladora de la venda no sedentària.

. Considera que la denegació de l’autorització és, a més a més, el que correspon aplicar a una iniciativa pretesament solidària que en realitat és una actuació xenòfoba i reprovable des del punt de vista democràtic i del respecte a les persones.

. Pel que fa a l’advertència de PxC que manté la seva intenció de recollir aliments i repartir fullets propagandístics, recorda que tant la recollida d’aliments com la distribució de publicitat a la via pública també està subjecte a l’autorització administrativa corresponent d’acord amb les ordenances municipals, i PxC no l’ha sol·licitat.