La 32a edició del Campi qui Jugui transportarà els infants de Manresa i comarca al “far west” americà

El Saló de la Infància i la Joventut se celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener, al Complex del Vell Congost, amb nous descomptes i abonaments.

 

imagen

Quan manquen pocs dies per endinsar-se de ple en les festes de Nadal, els organitzadors ja tenen gairebé tot a punt per celebrar la 32a edició del Saló de la Infància i la Joventut de Manresa, una cita tradicional i imprescindible que ofereix un espai d’activitats lúdiques i d’esbarjo dirigit preferentment als nens i nenes de la Catalunya Central.

 

Se celebrarà del 27 de desembre al 4 de gener, en horari de 16 a 20.30h, a les instal·lacions del Complex Vell Congost, un equipament que en aquesta edició tindrà el “far west” americà com a eix temàtic que relligarà moltes de les activitats que s’hi oferiran.

 

Així, per exemple, la zona central del pavelló esdevindrà un autèntic poblat indi, amb nombrosos tallers repartits en tendes índies. A part de les activitats tradicionals dels anys anteriors, com totes les activitats esportives i d’aventura, aquest any hi haurà un escape room d’una presó, un sorral on trobar pelletes d’or, un cactus al qual encertar unes anelles, un planetari on descobrir els vastos cels nocturns de l’oest, un saloon amb jocs per als nois i noies de més edat, una granja i un “toro loco” que transportaran els participants fins al Far West.

 

El Saló dela Infànciaestà organitzat per l’Associació Campi qui Jugui que està formada per voluntaris vinculats al món associatiu, l’educació en el lleure, la pedagogia i la docència;  i compta amb la col·laboració d’institucions públiques i privades i el suport de l’Ajuntament de Manresa.

 

El Campi qui Jugui va dirigit preferentment als nens i nenes, nois i nois de 3 a 12 anys. Des de les darreres edicions però, algunes activitats s’han fet extensives als adults per afavorir les relacions intergeneracionals. També la gran acollida de les activitats dirigides a infants de 0 a 3 anys ha fet que cada any s’habiliti una zona específica per ells: el Campi Xics.

 

Descomptes i abonaments especials

 

Per aquesta edició, els organitzadors han introduït una sèrie de descomptes i abonaments per poder fer més assequible l’assistència en aquest certamen a les famílies monoparentals i nombroses d’una banda, i a les famílies més assídues/fidels al Campi de l’altra.

 

Una de les novetats, en aquest sentit, és un descompte de fins al 33% per a les famílies monoparentals i les famílies amb carnet de família nombrosa. Així el preu d’una entrada senzilla, que és de 6 euros per a la majoria d’infants, passa a ser de 4 euros per cada infant que figuri en aquests carnets.

 

Es manté un preu reduït de 3€ per a pares i mares, tenen entrada gratuïta els infants menors de 3 anys (de0 a35 mesos).

 

Així mateix, amb la postal Campi o el carnet Imagina’t, hi ha un descompte de 50 cèntims per a l’entrada d’infant i per a 2 acompanyants.

 

L’altra novetat destacada es troba en l’apartat dels abonaments. Aquest any hi haurà la possibilitat d’obtenir-ne un de vàlid per a 3 dies a un preu de 15 euros pels infants i 5 euros pels adults; o també un abonament de 5 dies a 20 euros pels infants i 8 euros pels adults. Així, aquests abonaments representen un estalvi de 3€ i 10 € respectivament per a cada infant.

 

Igualment, s’han repartit un total de 209 entrades a través de programes municipals de suport a la inclusió social d’infants.
 

L'organització del Campi i l'Ajuntament conviden a tots els infants a participar-hi del Campi d’aquest any i confien que aquesta edició torni a ser un èxit i una de les activitats de referència del Nadal manresà.

 

Documents relacionats

  • imagen