Els dies 24 i 31 de desembre no hi haurà recollida d'escombraries

Es demana a la ciutadania que no tregui les deixalles les vigílies de Nadal i Cap d'Any. La resta de dies, festius inclosos, sí que hi haurà servei.

imagen

Els dies 24 i 31 de desembre, vigílies de Nadal i de Cap d’Any, no hi haurà servei de recollida d’escombraries. Per tant, es prega a tota la ciutadania que tant dissabte 24 com dissabte 31 de desembre, no treguin les deixalles. En canvi sí que ho poden fer tota la resta de dies, inclosos els festius, sempre respectant l’horari habitual, entre les 7 i les 9 del vespre.

 

L'Ajuntament de Manresa vol recordar la importància de dipositar les bosses a l’interior dels contenidors i de fer recollida selectiva de vidre, envasos, paper i cartró i matèria orgànica.

 

No és permès deixar mobles al carrer. Cal portar-los a la deixalleria (polígon de Bufalvent, darrere la ITV), o bé demanar que els recullin trucant el 010.

 

Per als establiments que tenen servei de recollida porta a porta, s'ha de recordar que el cartó es recull de dilluns a dissabte. Els festius en què el comerç és obert no es realitza el servei.

 

L'Ajuntament recorda que, per al medi ambient, la participació de tothom és molt important.

Documents relacionats

  • imagen