L'Ajuntament i el Club Gimnàstic de Manresa signen un conveni de col·laboració

Segons l’acord, l’ajuntament atorga una subvenció de 13.800 euros per a la formació dels equips base de l’entitat i la participació dels seus equips en les competicions oficials.

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president del Club Gimnàstic Manresa, Miquel Sebastià Morros, han signat avui un conveni de col·laboració a través del qual l’Ajuntament de Manresa atorga una subvenció de 13.800 euros per a la formació dels equips base de l’entitat i per a la participació dels seus equips en les competicions oficials.

 

L’acte de signatura ha comptat també amb l’assistència del regidor d’Esports, Jordi Serracanta.

 

El Club Gimnàstic de Manresa és una entitat que es dedica a la promoció del futbol, comptant amb diferents equips que participen en diferents competicions de la lliga federada. Igualment, també té en funcionament una escola de futbol per iniciar els més petits en la pràctica d’aquest esport.

 

Per a aquest any 2017 el Club Gimnàstic de Manresa té previst seguir desenvolupant accions per a la promoció del futbol a la ciutat i la seva participació a les competicions oficials.

 

L’Ajuntament de Manresa reconeix la importància del projecte que realitza el Club Gimnàstic de Manresa en el foment de l’esport i, per aquest motiu, recolza l’activitat que porta a terme en benefici de l’interès general de la ciutat.

Documents relacionats

  • imagen