Ja hi ha guanyadors del sorteig de la campanya per fomentar el reciclatge de vidre a Manresa

La plaça del mercat de Puigmercadal ha acollit aquest matí un acte per sensibilitzar a la ciutadania en el reciclatge de vidre. Els ciutadans i ciutadanes que han abocat 3 envasos de vidre han rebut un obsequi. 


imagen

La plaça del Mercat de Puigmercadal de Manresa ha acollit avui un acte per sensibilitzar a la ciutadania en el reciclatge del vidre, un acte emmarcat en la campanya  "Després del brindis i el torró, el vidre al contenidor", impulsada durant aquestes fetes de Nadal per l'Ajuntament de Manresa en col·laboració amb Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya. 
 

Dies enrere es va col·locar un contenidor decorat amb motius nadalencs als voltants del mercat de Puigmercadal. A més, van col·locar cartells i van repartir fullets informatius a les parades del mercat, amb diferents missatges sobre el reciclatge de vidre.

 
Com a part de la campanya, en la qual una parella d’informadors ambientals ha estat present a la zona per fer tasques d'informació i sensibilització, aquest matí els ciutadans que han abocat 3 envasos de vidre en el contenidor han rebut un obsequi. A més, s’ha fet el sorteig de diversos miniglús i un premi important que consistia en un val de 100 € per bescanviar en compres a les parades, entre les persones que han participat en aquesta campanya de sensibilització.
 

L’acte ha comptat amb la presència del regidor de Qualitat Urbana, Mobilitat i Serveis de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta; i Ivan Costa, tècnic de l’empresa Ecovidrio; així com representants del mercat de Puigmercadal.
 

Persones guanyadores
 

Premi de 100 euros en compres: José Ignacio Collado Monert.
 

Miniglús: Glòria Jarque, Carlos Caso, Antonia Canudas, Blaudina Simon, Sole Pérez, Mercè Bonet, Esperanza Castillo, Maria Teresa Torra i Mònica Lozano.

 

Documents relacionats

  • imagen