Tall de trànsit al carrer Guifré el Pilós pels treballs de renovació de l'artèria de subministrament d'aigua a les Bases de Manresa

La restricció començarà demà dijous i durarà tres setmanes. Aigües de Manresa està fent aquesta actuació, que va començar el dilluns 7 de juliol, i es desenvolupa en quatre fases amb una durada total de cinc setmanes durant les quals hi ha diferents afectacions al trànsit de vehicles en aquest entorn.

Per motius tècnics derivats de l’obra, a partir de demà, dijous 17 de juliol, i durant 3 setmanes, es tallarà al trànsit de vehicles a l’accés del carrer Guifré el Pilós a l’avinguda de les Bases de Manresa, de manera que els vehicles accediran i sortiran del tram de carrer Guifré el Pilós, entre el carrer Valentí Almirall i avinguda de les Bases de Manresa, des del carrer Valentí Almirall.

Aquesta afectació forma part de la segona fase dels treballs de renovació de l’artèria de subministrament d’aigua que Aigües de Manresa realitza a les Bases de Manresa. La segona fase, que va començar dilluns, 14 de juliol, amb una durada prevista d’una setmana, porta a terme els treballs de canalització al tram situat entre els carrers Bernat de Sallent i Guifré el Pilós.

En la tercera fase, que començarà el dilluns, 21 de juliol, i tindrà una durada de dues setmanes, es realitzarà els treballs de canalització al tram entre els carrers Guifré el Pilós i la plaça de la Creu, i es mantindrà l’ocupació de la Fase 2.

Així, s’ocuparan els dos carrils de circulació en direcció a la plaça de la Creu i s’habilitarà el doble sentit de circulació per la resta de la calçada: l’accés i sortida de vehicles del carrer Guifré el Pilós es realitzarà des del carrer Valentí Almirall i es prohibirà l’estacionament del tram d’afectació dels treballs.

La quarta fase preveu el seu inici el dilluns 4 d’agost i una durada d’una setmana, durant la qual es realitzarà els treballs de canalització a la rotonda de Plaça de la Creu, al tram situat entre l’avinguda de les Bases i carretera de Santpedor (costat centre ciutat).

Es mantindrà l’ocupació de les Fases 2 i 3. El trànsit de vehicles per la plaça de la Creu es regularà en un pas alternatiu per mitjà de semàfors provisionals d’obra.

Aigües de Manresa va començar les obres el passat dilluns 7 de juliol amb els treballs de canalització de pas de carrer a l’avinguda de les Bases de Manresa a l’alçada de la cruïlla amb el carrer Bernat de Sallent.

Des del dilluns 14 de juliol s’ha situat l’àrea de contenidors de l’avinguda Bases 90-92 a la part nord