Els dos guanyadors del Joc dels 125 anys de les Bases de Manresa recullen el seu premi

Pau Santasmasas Vall i Gemma Casals Felip han recollit avui la tauleta que han guanyat de mans de l’alcalde, Valentí Junyent, després d’haver estat elegits per sorteig entre la vintena de participants que van completar amb èxit totes les proves. 

imagen

Pau Santasmasas Vall i Gemma Casals Felip han estat els guanyadors del Joc dels 125 anys de les Bases, una activitat especialment adreçada als joves i al públic familiar que s'emmarca dins dels actes commemoratius del 125è aniversari de les Bases de Manresa.

 

Els dos han recollit avui de mans de l’alcalde, Valentí Junyent, el seu premi -una tauleta- després d’haver estat elegits per sorteig entre la vintena de participants que van completar amb èxit totes les proves. El joc consistia en resoldre onze enigmes i fer-se una ‘selfie’ en qualsevol dels onze espais emblemàtics de la ciutat que el conformaven.

 

L’acte de lliurament s'ha fet aquest migdia al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Manresa, davant la placa commemorativa de les Bases, i també hi han assistit els comissaris de la commemoració dels 125 anys de les Bases, Francesc Comas i Jordi Rodó; i els pares i el germà del Pau.

 

El Joc de les Bases és accessible des d’Internet, compatible amb tot tipus de dispositius i a partir d’ara -i ja fora del concurs- quedarà obert com a recurs didàctic per a tots aquells que vulguin resoldre els enigmes que amaga.

 

Les preguntes del joc es recullen en un formulari a Internet i poden localitzar-se en l’explicació dels punts sobre un plànol virtual de la ciutat.

Documents relacionats

  • imagen